Beveiligde betaling

Hulp

FAQ: MIJN KLANTENZONE

1 - Hoe vind ik mijn huidige koersen?

Log in op je account via het tabblad MIJN ACCOUNT in de rechterbovenhoek van de site. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Zodra je bent ingelogd, wordt het woord "verbinding" "mijn account". Klik vervolgens op "mijn account bekijken" en "mijn offertes".

Zo komt u bij de lijst met uw offertes, die u vervolgens kunt omzetten in een bestelling.

2. Wat is het doel van je klantenaccount?

Uw klantenaccount is essentieel omdat u hiermee de geschiedenis van uw bestellingen bij I'M SOLAR kunt volgen, met de klantenservice kunt praten, uw offertes kunt bijhouden en uw leverings- en factuuradressen kunt wijzigen.

De informatie die u invoert is beveiligd en alleen u kunt deze wijzigen. Al onze contacten en uitwisselingen vinden op deze basis plaats. Daarom is het belangrijk om je gegevens up-to-date te houden.

3. Ik ben een professional, hoe maak ik een professionele account aan?

Een professioneel account aanmaken op I'M SOLAR is snel en eenvoudig. Klik op de **Partner** tab bovenaan de pagina. Klik vervolgens op "Ontdek onze aanbiedingen". Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de pagina voor het aanmaken van een account.

U moet uw bedrijfsnaam en btw-nummer invoeren. Zodra uw account is aangemaakt en gevalideerd door onze klantenservice, kunt u profiteren van alle voordelen van I'M Solar, zoals pro-aansluitprijzen, btw-vrijstelling en gratis levering.

4. Hoe weet ik of mijn pro account open is?

Professionele accounts worden handmatig gevalideerd door onze klantenservice. Zodra het btw-nummer van uw bedrijf is geverifieerd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging dat uw account is geopend.

5. Ik ben een particulier, hoe maak ik een account aan?

Een account aanmaken op I'M SOLAR is snel en eenvoudig.

Klik op het tabblad **Partner** bovenaan de pagina. Klik vervolgens op "maak een privé account aan". U wordt dan doorverwezen naar de pagina voor het aanmaken van een account.

6. Hoe wijzig ik mijn postadres?

Log in op je account door rechtsboven op het logo **Mijn account** te klikken. Voer je e-mailadres en wachtwoord in. Je bent nu ingelogd.

Klik op "mijn account" en "adres". Klik op "bijwerken". Wijzig je adres en klik op "opslaan".

Tip: vergeet niet je adressen een naam te geven zodat je ze gemakkelijker kunt terugvinden.

7. Hoe download ik mijn facturen?

Je kunt je factuur rechtstreeks vanuit je account downloaden. Om dit te doen, logt u in op I'M SOLAR door te klikken op het **mijn account** logo in de rechterbovenhoek. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. U bent nu verbonden.

Klik op "mijn account" en vervolgens op "bestelgeschiedenis". Klik in de tabel in de kolom "factuur" en uw PDF-factuur wordt automatisch naar uw computer gedownload.

8. Moet ik een account aanmaken om een offerte te ontvangen?

Om uw offerte en transportkosten te berekenen, heeft I'M Solar uw adres nodig. U bent natuurlijk niet verplicht om een account aan te maken.

9. Hoe voeg ik een factuur- en leveringsadres toe?

Log in op uw account door te klikken op het **Mijn account** logo in de rechterbovenhoek. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. U bent nu ingelogd.

Klik op "mijn account" en "adres". Klik vervolgens op "een adres toevoegen". Vul de verplichte velden op het formulier in en bevestig daarna. Geef elk van de adressen die je hebt aangemaakt een naam zodat je ze gemakkelijker kunt terugvinden wanneer je je bestelling plaatst.

10. Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik op het **mijn account** logo in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op "wachtwoord vergeten" en voer uw e-mailadres in.

1/ Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

2/ Klik op de link in de e-mail.

3/ Zodra het wachtwoord opnieuw is ingesteld, ontvang je een tweede e-mail met je nieuwe wachtwoord.

Je kunt nu inloggen met je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord.

11. Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

Contact opnemen met de klantenservice is heel eenvoudig. Klik op de knop CONTACT onderaan de site. Je kunt onze klantenservice per e-mail of telefoon bereiken.

We streven ernaar om op werkdagen binnen 30 minuten te reageren.

Inloggen

Menu

Your cart

There are no more items in your cart